Skyddsrumprojekt i Luleå

Boka Besiktning - Skyddsrumsprojekt i Luleå

Besikta ert skyddsrum med Skyddsrumsprojekt

Skyddsrumsprojekt är certifierade experter med kvalificerad behörighet inom skyddsrum. Vi finns här för att stödja er när det är dags att renovera, besikta, utrusta eller bygga skyddsrum.

Varför är regelbunden besiktning av skyddsrum så viktig?

Skyddsrum är inte bara ett rum – det är en vital del av er bostadsrättsförening i händelse av en kris. Enligt lagen (2006:545) om skyddsrum, är det fastighetsägarens ansvar att säkerställa att skyddsrummet underhålls och att dess funktion som skyddsrum är säkerställd.

De flesta skyddsrummen brister i säkerhet

I Sverige finns det ungefär 64 000 skyddsrum och under de senaste åren har MSB genomfört 4 805 kontroller, varav endast 34 skyddsrum blev godkända. Dessutom har MSB gjort drygt 12 000 så kallade tillsyner av skyddsrum under samma tidsperiod, varvid nästan en fjärdedel av lokalerna noterades för större avvikelser. Detta understryker vikten av regelbunden och noggrann besiktning.

Gör rätt från början med Skyddsrumsprojekt

Det är enkelt att boka en besiktning och med hjälp av den detaljerade rapporten får ni reda på exakt vad som krävs för att göra ert skyddsrum säkert.

Boka en besiktning: Kontakta oss för att boka en besiktning som passar ert schema.

Vi genomför besiktningen: Våra certifierade specialister kommer till er fastighet och genomför en grundlig besiktning av ert skyddsrum.

Ni får en detaljerad rapport: Efter besiktningen får ni en detaljerad rapport med våra iakttagelser och en checklista över potentiella överträdelser som behöver åtgärdas.

Se till att er bostadsrättsförening är förberedd

Som en del av styrelsen i en bostadsrättsförening spelar ni en central roll i att säkerställa er fastighets säkerhet och beredskap. Genom att vara proaktiva och säkerställa att era skyddsrum uppfyller alla krav, bidrar ni till en tryggare framtid för alla medlemmar i er förening.

Kontakta oss på skyddsrumsprojekt

Skyddsrumsprojekt Luleå AB

Telefon

E-post